Algemene informatie

Logo AA Dock'sAA Dock’s zorgt keer op een keer voor een geslaagd evenement. Strategisch gelegen aan de afrit 17 van de Brusselse ring, biedt AA Dock’s u een waaier aan mogelijkheden aan.

Wij hebben meerdere zalen ter beschikking. Bijvoorbeeld de X2 Grijs of Black box van 570 m² met een capaciteit van 1250 personen of de Receptie van 270 m² met een bar die tot 250 personen van ontvangen. AA Dock’s biedt u tevens ook twee kleinere zalen aan: de TO BE Room van 90 m² voor ongeveer 75 personen en de Vergaderzaal van 30 m² met een capaciteit van 25 personen.

 

‘Niets moet, alles kan’

U had graag een spetterend privéfeest georganiseerd, maar bent uitgekeken op het klassieke locatieaanbod en/of het keurslijf van de zaalexploitanten waarbinnen de mogelijkheden van uw feest zitten dichtgesnoerd ? Waaroom dan niet afrit 17 van de Brusselse Ring genomen.

De locatie en faciliteiten van AA Dock’s lenen zich perfect tot de organisatie van elke privéfeest, ongeacht de omvang ervan. Of wat dacht u van een polyvalente hal van 570 m² en een platfond hoogte van 8 meter inclusief led lichtkoepels en een blackbox.

Voor onze VIP bar/restaurant met geïntegreerde keuken en terras voor 100 personen kunt u desgewenst – en geheel vrijblijvend – een van onze geprefereerde cateraars inhuren. Bij AA Dock’s voelen u en uw gasten zich dan ook meteen thuis.

 

Van A tot Z

Dat is trouwens ook de ervaring van Sharon Thiel, zaakvoerster van het evenementbureau Invite’Out.

’Invite’Out tekent voor de productie en organisatie van allerlei evenementen, net als de coördinatie voor, tijdens en na het event. We verzorgen het hele plaatje van A tot Z, inclusief catering, decoratie, techniek en animatie. Tijdens een van onze prospectierondes kwamen we bij AA Dock’s terecht. En dat bleekt een voltreffer te zijn. In die mate dat we er nu al een achttal privéfeesten hebben georganiseerd.

 

Ongedwongen

Het specifieke aan AA Dock’s is de ongedwongenheid en de quasi onbeperkte mogelijkheden om een feest aan te kleden. En door de aanwezigheid van de blackbox en andere faciliteiten slagen we er telkens in om de zaal steeds verschillend in te richten. Wat in ons geval niet onbelangrijk is, want ons publiek bestaat regelmatig uit dezelfde gasten. En die mogen nooit ervaren dat ze weer in dezelfde zaal een zoveelste identiek feest bijwonen. Integendeel, eens ze bij AA Dock’s zijn binnengestapt, hebben ze telkens de indruk elders te zijn aanbeland.

 

Positieve echo’s

Tot nog toe kreeg ik enkel positieve echo’s van klanten te horen over AA Dock’s. Ze vinden de locatie mooi, ze is gemakkelijk bereikbaar en – niet te versmaden in het Brusselse – er is een ruim en bewaakte parkeergelegenheid. Al deze elementen zorgen ervoor dat onze klanten er meteen op un gemaak zijn. En dat ze graag terugkeren.