Home

Welkom bij AA Dock’s

AA Dock’s is strategisch gelegen aan de afrit 17 van de Brusselse Ring, op slechts 2 kilometer van het station Brussel-Zuid. AA Dock’s geeft een unieke en onvergetelijke toets aan uw evenement in een ruim en ontspannen kader.

Ideaal voor uw seminaries, conferenties, productvoorstellingen, culinaire evenementen of uw bijeenkomsten. AA Dock’s biedt u verschillende uitgeruste zalen aan.

Onze indrukwekkende en uitnodigende ruimtes kunnen tot 1250 personen ontvangen. Een gezellige bijeenkomst, een polyvalente zaal van 570 m², AA Dock’s kan u aanbieden wat u nodig heeft. Samen met ons professioneel team helpen wij u om uw evenement onvergetelijk te maken.

Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag, van 9u30 tot 17u30, aarzel dus niet om ons te contacteren om een kijkje te nemen in al onze faciliteiten of om ons simpelweg beter te leren kennen.

 

Solden

Bekijk alle foto’s in ons portfolio !

Contactgegevens

Internationalelaan 7 – 1070 Brussel
Tel: +32 2 361 60 45
Fax:+32 2 361 60 46
info@aadocks.be

Brussels Special Venue

Lid van Brussels Special Venues

Geschiedenis

Wist je dat…

300px-LouisXIV_maps1700_BruxellesAA Dock’s zijn naam aan de Vikingen heeft te danken en dat de Zenne in onze achtertuin stroomt?

AA Kaai, een vreemde naam voor een industriezone. Helemaal niet : Aa is een naam die nauw verweven is met de geschiedenis van de gemeente Anderlecht. Wanneer de jonge viking Siegfried van Balling zich in 928 vestigt aan de oevers van de Zenne, geeft hij de rivier de naam ‘Aa’, het Deense woord om een waterloop aan te duiden.

Zijn afstammelingen worden de Heren van Aa. Zij bouwen een kasteel bij een vertakking van de Zenne en zuilen een belangrijke rol spelen in de geschiedenis van de gemeente Anderlecht en van het hertogdom Brabant.